He He, som navnet siger... Dette er en linksamling;P

www.dagligliv.dk Er et digitalt læremiddel til undervisningen i dansk, samfundsfag og historie.
giver forslag til arbejdet med forskellige emner - tekster, baggrund, historie mm.

http://evolution.dk/
En seriøs og god side om livets udvikling. Samarbejde mellem Uni i KBH og Århus

http://www.sundhedsguiden.dk/ En masse letforståelige artikler om sundhed og krop. Bl.a. med mange "test dig selv muligheder"

http://www.dnai.org/index.htm En rigtig god engelsksproget side. For både studerende og lærere. Mange artikler, filmklip, animationer og forslag til aktiviteter. Opskrift på, og skabelon til, hvordan man folder sin egen model af DNA.

http://traeneren.emu.dk/ Her har man muligheden for at træne - i alle fag og på mange niveauer. Kan også være en god måde at få lidt it ind i undervisningen...

http://www.geus.dk/viden_om/vogv-dk.htm Viden om grundvand i DK og vands kredsløb mm. God side;)

http://bioeksp.rigelsen.dk/oevelser/oevelsesvejledninger-liste.htm En masse herlige forsøg som kan bruges til inspiration eller laves på en våd sommerdag for fornøjelsens skyld...


www.viten.no Er en fantastisk hjemmeside, hvor man kan oprette sig som lærer og oprette sine klasser. Der kan man arbejde på forskellige niveauer med forskellige biologiske emner. Et af de bedste bud jeg har set på elektroniske lærermidler, som også er gratis:)) Jeg har arbejdet med programmet kloning af planter.